Dagopvang Eindhoven

U bent op zoek naar een dagopvang in Eindhoven voor uw kind.

Nul tot twee jaar en drie maanden
Voor baby’s, dreumesen en peuters heeft onze dagopvang groepen van nul tot maximaal twee jaar en drie maanden. Onze pedagogisch medewerkers verzorgen en knuffelen de allerjongsten en stimuleren de kinderen tot steeds grotere uitdagingen. Stap voor stap worden groei en ontplooiing van uw kind gevolgd: het eerste tandje, de eerste wankele pasjes. De peuters bouwen torens en leren fietsen. ‘s Avonds is het verstrekken van een groentehap mogelijk. Mondeling en via dagboekjes blijft u op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen.

Momenteel heeft de Droomwereld drie groepen van nul tot twee jaar en drie maanden. Er is een groep van maximaal negen kinderen met twee pedagogisch medewerkers, een groep van maximaal elf kinderen met drie pedagogisch medewerkers en een groep van maximaal zeven kinderen met twee pedagogisch medewerkers.

Twee tot vier jaar
Elk ondernemend kind gaat op onderzoek. Om te spelen en te ontdekken geven de groepen van twee tot vier jaar alle ruimte. Naast sociale contacten bieden wij ook gevarieerd speelgoed dat uitnodigt tot bewegen, zelf doen, kijken en luisteren. Verder vinden we het vanzelfsprekend dat alle kinderen dagelijks de nodige buitenvitaminen krijgen. Zodra de weersomstandigheden het toelaten spelen de kinderen veilig op onze afgebakende buitenspeelplaats of in het park. Uiteraard kent ons programma ook rustmomenten. Dat betekent: gezamenlijk aan tafel voor fruit, brood en yoghurt en samen gezellig zingen of boekjes lezen in de leeshoek.

Kindercentrum de Droomwereld heeft momenteel twee groepen van twee tot vier jaar. Er is een groep van maximaal veertien kinderen met twee pedagogisch medewerkers en een groep van maximaal dertien kinderen met twee pedagogisch medewerkers.

Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind volgens de VE (Voorschoolse Educatie)-methode Piramide en prima in staat om kinderen in hun spel te begeleiden. Waar nodig geven zij grenzen aan, maar laten de kinderen zoveel mogelijk eigen keuzes maken.

Contact

 

Wilt u een kijkje nemen in ons kindercentrum?
Wij geven u met plezier een rondleiding in ons kinderdagverblijf.

U kunt hiervoor contact met de administratie opnemen op telefoonnummer 040-2134296 of het contactformulier invullen.

Hebt u vragen of opmerkingen, wilt u een informatiepakket ontvangen? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

De gegevens die u op dit formulier invult worden intern gebruikt voor een professionele bedrijfsvoering.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kindercentrum de Droomwereld

Lucas Gasselstraat 4 5613 LB Eindhoven T: 040-2134296

Spilcentrum Rochusbuurt

Tuinstraat 6
5611 PL Eindhoven
T: 040-2134296