Visie en beleid

Ons kindercentrum vindt het belangrijk dat kinderopvang zoveel mogelijk aansluit op de thuissituatie en tegemoet komt aan de wensen van ouders. Wij zijn van mening dat elk kind de mogelijkheid moet krijgen zich individueel en in een eigen tempo te ontwikkelen.

Op welke manier bieden wij verantwoorde zorg? Kindercentrum de Droomwereld hecht grote waarde aan eigenheid, individuele aandacht, veiligheid en hygiƫne. Om kinderen rust te geven brachten wij structuur in ons dagritme en werken wij met duidelijke regels. Ons standpunt is: een respectvolle benadering voor de wensen van ouders en kinderen en duidelijke uitgangspunten voor ieders waarden en normen.

Pedagogisch beleidsplan
De Droomwereld werkt vanuit een pedagogische visie op de ontwikkeling van kinderen. Ons pedagogisch beleidsplan beschrijft de doelen die wij nastreven en het pedagogisch handelen dat daaruit voortvloeit. Het pedagogisch beleidsplan kunt u desgevraagd inzien bij de administratie.

Contact

 

Wilt u een kijkje nemen in ons kindercentrum?
Wij geven u met plezier een rondleiding in ons kinderdagverblijf.

U kunt hiervoor contact met de administratie opnemen op telefoonnummer 040-2134296 of het contactformulier invullen.

Hebt u vragen of opmerkingen, wilt u een informatiepakket ontvangen? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

De gegevens die u op dit formulier invult worden intern gebruikt voor een professionele bedrijfsvoering.

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kindercentrum de Droomwereld

Lucas Gasselstraat 4 5613 LB Eindhoven T: 040-2134296

Spilcentrum Rochusbuurt

Tuinstraat 6
5611 PL Eindhoven
T: 040-2134296