Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en er staan voor de BSO- middagen weer allerlei leuke activiteiten op de planning!

Image

Buiten-BSO

Tijdens de buiten-BSO gaan we op pad in de natuur. We gaan allerlei leuke buitenactiviteiten doen in het stadswandelpark en in de Genneper Parken. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden.

De buiten-BSO is een groot succes, daarom gaan we nu vrijwel wekelijks op pad. De kalender met daarop alle leuke buitenactiviteiten die we gaan doen wordt naar de ouders gecommuniceerd via de mail.

Sporten

Op maandag, dinsdag en donderdag hebben wij een gediplomeerd sportdocent in huis. De kinderen kunnen deze middagen met de sportdocent in de gymzaal sporten. De sportdocent zorgt voor een afwisselend aanbod voor de verschillende leeftijden. Van voetbal tot basketbal en van turnen tot atletiek.

Buiten spelen

Buiten spelen is natuurlijk erg belangrijk. Wij hebben twee grote schoolpleinen tot onze beschikking en zorgen altijd dat er op beide pleinen onder toezicht gespeeld kan worden. De kinderen kunnen dan kiezen op welk plein ze willen spelen.

Image

Vakantieweken

Voorafgaand aan elke vakantie krijgen alle ouders van de BSO van ons een uitgebreid vakantieprogramma waarin we alle activiteiten beschrijven die we gaan doen tijdens die vakantie. Per dag is er een programma gemaakt gevuld met o.a. workshops, kook- en bakactiviteiten, sportactiviteiten onder begeleiding van onze sportdocent, speeltuinbezoeken en creatieve activiteiten. 

Dagelijkse activiteiten

Tijdens de BSO-middagen na school zijn er dagelijks enkele activiteiten voorbereid waar kinderen aan deel kunnen nemen. Ook is er altijd veel verschillend knutselmateriaal aanwezig. De kasten staan vol met spelletjes en er zijn veel materialen om mee te bouwen en om mee te spelen, zoals Lego, Barbies, strijkkralen en op het thema ingerichte huishoeken. Wij zorgen per thema voor een gevarieerd aanbod met activiteiten die aansluiten bij het lopende thema.

De eigen inbreng van kinderen stellen wij zeer op prijs. We vragen de kinderen regelmatig wat ze graag willen doen en nemen dit mee in de voorbereiding van de activiteiten. Op deze manier maken we er samen met alle kinderen een leuke middag van.