Hiep hiep hoera! Kindercentrum de Droomwereld bestaat 20 jaar! Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat wij deze mooie mijlpaal mogen vieren. In de afgelopen jaren hebben we met een passie voor de ontwikkeling van het kind opvang, liefde en zorg geboden aan duizenden kinderen in Eindhoven.

Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, hebben alle kinderen van kindercentrum de Droomwereld afgelopen week een feestelijk tasje van ons ontvangen. In dit tasje zaten verschillende kleine cadeautjes en versiersels om er thuis een klein feestje van te maken. Wij vinden het ontzettend leuk om te zien dat de feesttasjes met enthousiasme worden ontvangen en willen iedereen dan ook bedanken voor de leuke reacties, felicitaties en foto’s. Dit maakt het jubileum extra feestelijk!

Tot slot, zijn wij trots op 20 jaar positieve samenwerking met basisschool de Hasselbraam, waarmee wij SPIL-centrum Rochusbuurt vormen, en ons gezamenlijke team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten dat bestaat uit kundige, zorgzame, loyale professionals. Daarnaast kijken wij met trots terug op 20 jaar blije kindergezichtjes, tevreden ouders, ontwikkeling, groei, leuke uitstapjes en positieve GGD-inspecties. Op naar de volgende 20 jaar waarin we de prettige samenwerking binnen SPIL-centrum Rochusbuurt voortzetten en intensiveren, waarin we nieuwe kansen creëren voor ons mooie kindercentrum, maar vooral voor alle kinderen!